Csapatok működési eredményességének fejlesztése

Csapatok működési eredményességének fejlesztése

Egy csapat élete az ember életéhez hasonlóan a folyamatos változásról szól. Ahhoz, hogy alkalmazkodni tudjon a növekvő üzleti elvárásokhoz, szükség van arra, hogy egy csapat rendszeresen foglalkozzon a saját működésével.

Első lépésben minden esetben segítünk pontosan megfogalmazni, hogy mi lenne az a kimenetel a fejlesztés végén, amivel a csapat és annak vezetője elégedett lenne. Ennek a gondos előkészítésnek az eredménye, hogy nem tartunk „csapatépítést csak úgy”: a jó hangulatban közösen eltöltött idő kétségtelen előnyei mellett programjaink minden esetben előreviszik a csapatot saját működési eredményességének fejlesztésében.

Ez a működésfejlesztés vonatkozhat a jövőkép közös tisztázására, a következő lépések konkretizálására (felelősökkel és határidőkkel), a csapaton belüli emberi kapcsolatok javítására, akár konfliktusok feloldására, várható vagy lezajlott változásokra való felkészülésre vagy akár egy új vezető integrálására. Mivel hiszünk abban, hogy napjaink és a jövő sikeres szervezeteinek kulcsjellemzője az eredményorientált működésmód, minden csapatfejlesztő programunkat ennek a szellemében építünk fel.

A csapattagok így a megfogalmazott célok elérésén túl nemcsak egymást ismerik meg és fogadják el jobban a program eredményeképp, hanem eredményorientált gondolkodásra épülő együttműködő magatartásuk is fejlődik. A csapatfejlesztő alkalmak során leggyakrabban vegyes módszertannal dolgozunk. Céltól függően tréning vagy team coaching alapokra építünk, indoor és outdoor elemekkel, végig erősen gyakorlatorientált módon.

04_csapatok

Érdekli a közös munka?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
MÉG TÖBBET SZERETNE TUDNI?

Inspiratív hétpercesek

„Egyszerűen kiderült, hogy valójában mi a fontos számomra”

2017-09-18 - Csízik Tímea

Miből veszed észre? Ez a kérdés gyakran elhangzik egy coaching folyamatban. A tudatosítás útján általában ...

Részletek »

Görbe utakon – Kinek és mire lehet jó a coaching?

2017-01-03 - Csízik Tímea

A napokban olvastam egy frappáns összefoglalót arról, hogy mire és kinek lehet jó a coaching. ...

Részletek »

Pad egy dombon a semmi közepén

2016-12-08 - Csízik Tímea

„Már zárom le az évet!” Egyik kollégám ismétlődő mondata volt ez szinte minden november elseje ...

Részletek »

Tóba dobott kő

2016-11-16 - Csízik Tímea

A jó coaching beszélgetésekben mindig történik valami. Nem mindig az, amire számítottunk, amit elterveztünk. Gyakran ...

Részletek »
AZ ÖSSZES BEJEGYZÉST ELOLVASOM »