Egyéni coaching

Egyéni coaching

A coaching egyéni fejlesztési formáját olyan ügyfeleinknek ajánljuk, akik tudatosan akarnak haladni személyes fejlődésükben, és útjukon olyan akadályokat találnak, melyeket saját tempójukban szeretnének megugrani. A coaching olyan támogató kapcsolat és beszélgetés, mely segít ezen az úton a résztvevőnek saját erőforrásait megtalálni, mozgósítani és megerősíteni.

A folyamat során ügyfelünk tudatosíthatja és tisztábban láthatja saját céljait, a céljaihoz vezető lehetséges irányokat, és a kipróbálásra választott utakon megteendő lépéseket. Az, hogy milyen célt, milyen utat és milyen lépéseket választ, az ő döntése. Ahogyan az is, hogy végül ténylegesen mely lépéseket és milyen tempóban tesz meg azért, hogy a korábban vállalt célokat elérje. Mindehhez elfogadó és inspiratív közeget biztosítunk: kérdéseinkkel, szempontváltásainkkal, esetenként a „fájó pontokra” rámutató visszajelzéseinkkel serkentjük ügyfelünk gondolkodását, érzelemkifejezését és cselekvését.

Ez a fajta fejlesztési forma önmagában is hamar kézzelfogható változásokhoz vezet, valamint jó kiegészítője lehet készségfejlesztő tréningeknek vagy komplex vezetésfejlesztési programoknak. Segíthet az új készségek kipróbálási nehézségeinek leküzdésében, illetve a csoportos közegben nem felvállalt problémák megoldásában. Az egyéni coaching folyamatban való részvételt vezetőknek és kulcsembereknek egyaránt ajánljuk.

06_egyeni_coaching

Érdekli a közös munka?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
MÉG TÖBBET SZERETNE TUDNI?

Inspiratív hétpercesek

„Egyszerűen kiderült, hogy valójában mi a fontos számomra”

2017-09-18 - Csízik Tímea

Miből veszed észre? Ez a kérdés gyakran elhangzik egy coaching folyamatban. A tudatosítás útján általában ...

Részletek »

Görbe utakon – Kinek és mire lehet jó a coaching?

2017-01-03 - Csízik Tímea

A napokban olvastam egy frappáns összefoglalót arról, hogy mire és kinek lehet jó a coaching. ...

Részletek »

Pad egy dombon a semmi közepén

2016-12-08 - Csízik Tímea

„Már zárom le az évet!” Egyik kollégám ismétlődő mondata volt ez szinte minden november elseje ...

Részletek »

Tóba dobott kő

2016-11-16 - Csízik Tímea

A jó coaching beszélgetésekben mindig történik valami. Nem mindig az, amire számítottunk, amit elterveztünk. Gyakran ...

Részletek »
AZ ÖSSZES BEJEGYZÉST ELOLVASOM »