HR folyamatok fejlesztése

HR folyamatok fejlesztése

HR szakemberekként, valamint munka- és szervezetpszichológusokként örömmel veszünk részt olyan megbízásokban, amikor egy cég saját HR folyamatainak kialakítására vagy fejlesztésére kér fel minket. Szakmai tapasztalatunk révén ilyenkor konkrét szakmai tanácsadásra, kész folyamatleírások, eszközök, írásos segédanyagok elkészítésére is nyitottak vagyunk. Otthon vagyunk toborzás-kiválasztási, képzés-fejlesztési, teljesítménymenedzsment, karriermenedzsment, tehetségmenedzsment, beillesztési rendszerek és folyamatok kialakításában és bevezetésében, és nyitottak vagyunk arra is, hogy újszerű, kreatív HR igényekről gondolkodjunk közösen megbízóinkkal.

Erősségeink közé tartozik a HR üzleti partner alapú működésmód különböző változatainak kialakítása és bevezetése egy HR szervezet (és ezáltal az teljes cég) életébe. HR szakemberként belülről tapasztaltuk a HR business partneri működés előnyeit és buktatóit, külső tanácsadóként pedig kívülről láttuk, hogy mire érdemes odafigyelni és mit érdemes elkerülni akkor, ha megbecsült, üzletileg értékteremtő HR szervezet kialakítását és működtetését tűzzük ki célul.

Igény esetén kihelyezett formában tartunk HR szakmai képzéseket vállalatok HR szakemberei részére képzéskontrolling, képzés-fejlesztési rendszerek, teljesítménymenedzsment és kapcsolódó rendszerek, valamint HR business partneri készségek fejlesztésének témakörében.

08_HR_folyamatok

Érdekli a közös munka?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
MÉG TÖBBET SZERETNE TUDNI?

Inspiratív hétpercesek

„Egyszerűen kiderült, hogy valójában mi a fontos számomra”

2017-09-18 - Csízik Tímea

Miből veszed észre? Ez a kérdés gyakran elhangzik egy coaching folyamatban. A tudatosítás útján általában ...

Részletek »

Görbe utakon – Kinek és mire lehet jó a coaching?

2017-01-03 - Csízik Tímea

A napokban olvastam egy frappáns összefoglalót arról, hogy mire és kinek lehet jó a coaching. ...

Részletek »

Pad egy dombon a semmi közepén

2016-12-08 - Csízik Tímea

„Már zárom le az évet!” Egyik kollégám ismétlődő mondata volt ez szinte minden november elseje ...

Részletek »

Tóba dobott kő

2016-11-16 - Csízik Tímea

A jó coaching beszélgetésekben mindig történik valami. Nem mindig az, amire számítottunk, amit elterveztünk. Gyakran ...

Részletek »
AZ ÖSSZES BEJEGYZÉST ELOLVASOM »