Csízik Tímea vagyok,

végzettségemet tekintve munka- és szervezet szakpszichológus. Az elmúlt 13 évben emberek és folyamatok fejlesztésével foglalkoztam HR szakemberként, egyetemi kutatóként-oktatóként, valamint külső tanácsadóként.

Csízik Tímea

Leggyakrabban az egyéni és team coaching alkalmazásával érek el változásokat. Örömmel tölt el, hogy az egyéni coaching folyamat hamar kézzelfogható változásokat eredményez ügyfeleim viselkedésében, gondolkodásában, életében. A team coachingok során szeretek formabontó kérdéseket feltenni, és elfogadást adni a formabontó válaszoknak. Jó ilyenkor megtapasztalni, hogy egy csapat tagjai olyan témák felhozatalát és megoldását is felvállalják egymás előtt, amiket akár évek óta hurcolnak magukkal. A coaching különböző formái azért is állnak közel hozzám, mert pozitív gondolkodásra sarkallnak, erősen építenek a résztvevők saját erőforrásaira, miközben teljes személyiségemmel részt vehetek a változás támogatásában. Multinacionális nagyvállalati tapasztalatomból adódóan gyakran dolgozom közép- és felsővezetőkkel egyénileg és vezetői teamek formájában is, és szívesen támogatom vezetők és csapataik közös munkáját a csapatműködés fejlesztésében.

Fejlesztő munkám során hiszek abban, hogy az emberek szeretik jól érezni magukat, ez viselkedésünk egyik fő mozgatórugója: nagyban felszabadítja tanulási és változási hajlandóságunkat és képességünket. Szeretek játékossággal és elfogadással olyan közeget teremteni, mellyel az emberek mindezt megélhetik a közös munkánk során. Fontosnak tartom, hogy időnként tudatosan tekintsünk saját működésünkre, döntéseinkre és környezetünkre, ugyanakkor hagyjunk teret a kísérletezésnek, az érzéseink szerinti vezéreltségnek is.  Jelenlétemmel olyan megoldásokat hozok mások működésébe, melyek az érintettek saját erőforrásaiból hosszú távon is fenntarthatók a jelenlétem, támogatásom nélkül is.

Elemeim: Víz és Föld

Hogyan érek el változást? Jelenlétemmel, elfogadásommal és elgondolkodtató kérdéseimmel olyan közeget teremtek, melyben a változások szabadon megtörténnek.

Szenvedélyeim:

  • Biciklivel hegyről lefelé suhanni
  • Cserépkályhába téli reggelen begyújtani
  • Időutazós filmeken és könyveken töprengeni

Érdekli a közös munka?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
MÉG TÖBBET SZERETNE TUDNI?

Inspiratív hétpercesek

„Egyszerűen kiderült, hogy valójában mi a fontos számomra”

2017-09-18 - Csízik Tímea

Miből veszed észre? Ez a kérdés gyakran elhangzik egy coaching folyamatban. A tudatosítás útján általában ...

Részletek »

Görbe utakon – Kinek és mire lehet jó a coaching?

2017-01-03 - Csízik Tímea

A napokban olvastam egy frappáns összefoglalót arról, hogy mire és kinek lehet jó a coaching. ...

Részletek »

Pad egy dombon a semmi közepén

2016-12-08 - Csízik Tímea

„Már zárom le az évet!” Egyik kollégám ismétlődő mondata volt ez szinte minden november elseje ...

Részletek »

Tóba dobott kő

2016-11-16 - Csízik Tímea

A jó coaching beszélgetésekben mindig történik valami. Nem mindig az, amire számítottunk, amit elterveztünk. Gyakran ...

Részletek »
AZ ÖSSZES BEJEGYZÉST ELOLVASOM »