Csízik Tímea vagyok,

végzettségemet tekintve munka- és szervezet szakpszichológus. Az elmúlt 15 évben emberek és folyamatok fejlesztésével foglalkoztam HR szakemberként, egyetemi kutatóként-oktatóként, valamint külső tanácsadóként.

Csízik Tímea

Leggyakrabban az egyéni és team coaching alkalmazásával érek el változásokat. Örömmel tölt el, hogy az egyéni coaching folyamat hamar kézzelfogható változásokat eredményez ügyfeleim viselkedésében, gondolkodásában, életében. A team coachingok során szeretek formabontó kérdéseket feltenni, és elfogadást adni a formabontó válaszoknak. Jó ilyenkor megtapasztalni, hogy egy csapat tagjai olyan témák felhozatalát és megoldását is felvállalják egymás előtt, amiket akár évek óta hurcolnak magukkal. A coaching különböző formái azért is állnak közel hozzám, mert pozitív gondolkodásra sarkallnak, erősen építenek a résztvevők saját erőforrásaira, miközben teljes személyiségemmel részt vehetek a változás támogatásában. Multinacionális nagyvállalati tapasztalatomból adódóan gyakran dolgozom közép- és felsővezetőkkel egyénileg és vezetői teamek formájában is, és szívesen támogatom vezetők és csapataik közös munkáját a csapatműködés fejlesztésében.

Fejlesztő munkám során hiszek abban, hogy az emberek szeretik jól érezni magukat, ez viselkedésünk egyik fő mozgatórugója: nagyban felszabadítja tanulási és változási hajlandóságunkat és képességünket. Szeretek játékossággal és elfogadással olyan közeget teremteni, mellyel az emberek mindezt megélhetik a közös munkánk során. Fontosnak tartom, hogy időnként tudatosan tekintsünk saját működésünkre, döntéseinkre és környezetünkre, ugyanakkor hagyjunk teret a kísérletezésnek, az érzéseink szerinti vezéreltségnek is.  Jelenlétemmel olyan megoldásokat hozok mások működésébe, melyek az érintettek saját erőforrásaiból hosszú távon is fenntarthatók a jelenlétem, támogatásom nélkül is.

Elemeim: Víz és Föld

Hogyan érek el változást? Jelenlétemmel, elfogadásommal és elgondolkodtató kérdéseimmel olyan közeget teremtek, melyben a változások szabadon megtörténnek.

Szenvedélyeim:

  • Biciklivel hegyről lefelé suhanni
  • Cserépkályhába téli reggelen begyújtani
  • Időutazós filmeken és könyveken töprengeni

Kövess a Linkedinen: www.linkedin.com/in/timeacsizik

Érdekli a közös munka?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
MÉG TÖBBET SZERETNE TUDNI?

Inspiratív hétpercesek

Vezetői Coaching – Milyen élmény és mi lesz az eredménye?

2018-08-08 - Csízik Tímea

Az alábbi gyors interjúban néhány kérdés mentén bepillantást nyerhetünk abba, hogy hogyan gondolkodik a coachingról, ...

Részletek »

Coaching élmények #2

2018-08-02 - Csízik Tímea

Milyen élmény és milyen eredménye lesz egy coaching folyamatban való önfejlesztésnek? Ezekre a kérdésekre válaszoltak ...

Részletek »

Coaching élmények #1

2018-08-01 - Csízik Tímea

Amikor a munkámról beszélek, sokszor szokták kérdezni, hogy mégis miről szól a coaching? hogyan zajlik? ...

Részletek »

„Egyszerűen kiderült, hogy valójában mi a fontos számomra”

2017-09-18 - Csízik Tímea

Miből veszed észre? Ez a kérdés gyakran elhangzik egy coaching folyamatban. A tudatosítás útján általában ...

Részletek »
AZ ÖSSZES BEJEGYZÉST ELOLVASOM »