Kik vagyunk?

Ismerje meg a Onestep-et

Kik vagyunk?
Föld és Levegő – Tűz és Víz. Sokfélék vagyunk, de nem mindenfélék: egyéniségünk kulcsszerepet játszik fejlesztői munkánk során. A Onestep kettőnk közös munkájára épül, tevékenységeinkbe szükség esetén – az ügyféllel egyeztetve – vonunk be megbízható külső partnereket. A minőségért így első kézből tudunk felelősséget vállalni. Nem a Onestep az első közös „projektünk”. A párkapcsolat, a házasság és a gyermeknevelés legalább ilyen izgalmas, kihívásokkal és eredményekkel teli élethosszig tartó közös alkotó tevékenységek az életünkben.

Közös szakmánk révén ismerkedtünk meg még az egyetem alatt, és a hosszú évek során együtt elvégzett számtalan izgalmas munka, az elért sikerek és a megtapasztalt kihívások mély értékeken alapuló együttműködést szőttek közöttünk. Munka- és szervezetpszichológusként, HR szakemberként, trénerként és coachként, változásokat inspiráló fejlesztő szakemberként, férfiként és nőként, szülőként és emberként – sok bennünk a közös, és sok a különböző. Ettől vagyunk sokoldalúak, ettől vagyunk egyénileg és együtt is eredményesek.

Mindketten hiszünk a szabad akaratban és az egyéni felelősségben. Abban, hogy mindenki képes a változásra – ha maga dönt úgy és maga tesz érte. Hiszünk abban, hogy ebben a változásban mindenkinek hasznos, ha nincs egyedül. Ha türelmet, megértést és teret, vagy éppen inspirációt, új szempontokat és eszközöket kap segítségül. Hiszünk az értékteremtésben: hogy nem vállalunk el munkát „mindenáron”, mert nekünk is szükségünk van rá, hogy lássuk az értelmét annak, amit csinálunk. Hiszünk a minőségben, és ezt nemcsak szlogenként hangoztatjuk, hanem szigorú belső mérceként alkalmazzuk, hogy csak elsőrangú munkát adunk ki a kezünkből.

És nem utolsósorban hiszünk a közvetlen, barátságos emberi kommunikációban, az őszinte együttműködésben és a humorban. Arról, hogy ezek kapcsán milyen alapelvek mentén dolgozunk, itt olvashat bővebben »

Ismerjen meg minket közelebbről! Olvassa el rövid bemutatkozásunkat, és vessen egy pillantást arra, mit jelent a Onestep „Egy lépés” filozófiája?

kikvagyunk

A harmadik coaching alkalom után az irodában bevezetett változtatások máris kézzelfoghatóvá tették, hogy érdemes és hasznos volt a Timivel együtt töltött idő.

Dr. Nemes Imre, tulajdonos, ügyvéd - Dr. Nemes Ügyvédi Iroda

Sipos Sándor

“Hiszem és tapasztalom, hogy az emberek szeretik az inspiratív és tiszta üzeneteket.”

Ismerje meg jobban Sándort »

Csízik Tímea

“Szeretek formabontó kérdéseket feltenni, és elfogadást adni a formabontó válaszoknak.”

Ismerje meg jobban Tímeát »

Onestep Az "Egy lépés" filozófia

A változás az élő szervezetek természete. Változni szükségszerű és változni előrevivő. És változni nehéz. A nagy ívű, ambiciózus változási célok energiával láthatják el a változási folyamatunkat, elérésük azonban gyakran távolinak, elérhetetlennek tűnhet az itt-és-mostban. Ahhoz, hogy elinduljunk feléjük, furcsamód éppen arra van szükség, hogy a messzi horizontról a lábunk előtt álló méterekre helyezzük át a fókuszt.

Ismerje meg filozófiánkat »

Érdekli a közös munka?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
MÉG TÖBBET SZERETNE TUDNI?

Inspiratív hétpercesek

„Egyszerűen kiderült, hogy valójában mi a fontos számomra”

2017-09-18 - Csízik Tímea

Miből veszed észre? Ez a kérdés gyakran elhangzik egy coaching folyamatban. A tudatosítás útján általában ...

Részletek »

Görbe utakon – Kinek és mire lehet jó a coaching?

2017-01-03 - Csízik Tímea

A napokban olvastam egy frappáns összefoglalót arról, hogy mire és kinek lehet jó a coaching. ...

Részletek »

Pad egy dombon a semmi közepén

2016-12-08 - Csízik Tímea

„Már zárom le az évet!” Egyik kollégám ismétlődő mondata volt ez szinte minden november elseje ...

Részletek »

Tóba dobott kő

2016-11-16 - Csízik Tímea

A jó coaching beszélgetésekben mindig történik valami. Nem mindig az, amire számítottunk, amit elterveztünk. Gyakran ...

Részletek »
AZ ÖSSZES BEJEGYZÉST ELOLVASOM »