Assessment / Development Center

Assessment / Development Center

Fejlesztési programjaink előkészítéséhez, illetve vezetőkiválasztási céllal gyakran alkalmazzuk az AC/DC módszertanát. Szeretjük, mert valljuk: „Hiszem, ha látom!” – az AC/DC során pedig éles helyzetekben közvetlenül tudjuk megfigyelni a résztvevő viselkedését.

AC/DC módszertanunk erőssége, hogy életszerű, ugyanakkor nehéz feladathelyzetek elé állítja a résztvevőket, akiknek így jól skálázható módon figyelhetők meg erősségeik és fejleszthető területeik. Tudásukról és képességeikről nem beszámolniuk kell, és nem is kérdésekre adott válaszokból következtetünk erre: valós szituációkban kell valódi döntéseket felmutatniuk, élesben kommunikálniuk, tényleges viselkedést produkálniuk.

Társas kompetenciák vizsgálatára kidolgozott beépített szereplős helyzetgyakorlataink sztenderd nehézséget jelentenek minden résztvevőnek. Rendszerszemléletet, döntéshozatalt, helyzetértékelést mérő gyakorlataink pedig a mögöttünk álló sokszáz felmérés tapasztalatainak köszönhetően kiválóan alkalmasak az adott kompetenciák pontos értékelésére.

09_assessment

Érdekli a közös munka?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
MÉG TÖBBET SZERETNE TUDNI?

Inspiratív hétpercesek

Milyen témákban és helyzetekben hasznos a business coach?

2019-01-25 - Csízik Tímea

Egy megbízói kérésre nemrég áttekintettem az elmúlt éveket olyan szempontból, hogy mik voltak azok a ...

Részletek »

2in1: Business Coaching „Life” Extrákkal

2019-01-22 - Csízik Tímea

Gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a különbség a business és a life coaching között? Az, ...

Részletek »

Vezetői Coaching – Milyen élmény és mi lesz az eredménye?

2018-08-08 - Csízik Tímea

Az alábbi gyors interjúban néhány kérdés mentén bepillantást nyerhetünk abba, hogy hogyan gondolkodik a coachingról, ...

Részletek »

Coaching élmények #2

2018-08-02 - Csízik Tímea

Milyen élmény és milyen eredménye lesz egy coaching folyamatban való önfejlesztésnek? Ezekre a kérdésekre válaszoltak ...

Részletek »
AZ ÖSSZES BEJEGYZÉST ELOLVASOM »