HR folyamatok fejlesztése

HR folyamatok fejlesztése

HR szakemberekként, valamint munka- és szervezetpszichológusokként örömmel veszünk részt olyan megbízásokban, amikor egy cég saját HR folyamatainak kialakítására vagy fejlesztésére kér fel minket. Szakmai tapasztalatunk révén ilyenkor konkrét szakmai tanácsadásra, kész folyamatleírások, eszközök, írásos segédanyagok elkészítésére is nyitottak vagyunk. Otthon vagyunk toborzás-kiválasztási, képzés-fejlesztési, teljesítménymenedzsment, karriermenedzsment, tehetségmenedzsment, beillesztési rendszerek és folyamatok kialakításában és bevezetésében, és nyitottak vagyunk arra is, hogy újszerű, kreatív HR igényekről gondolkodjunk közösen megbízóinkkal.

Erősségeink közé tartozik a HR üzleti partner alapú működésmód különböző változatainak kialakítása és bevezetése egy HR szervezet (és ezáltal az teljes cég) életébe. HR szakemberként belülről tapasztaltuk a HR business partneri működés előnyeit és buktatóit, külső tanácsadóként pedig kívülről láttuk, hogy mire érdemes odafigyelni és mit érdemes elkerülni akkor, ha megbecsült, üzletileg értékteremtő HR szervezet kialakítását és működtetését tűzzük ki célul.

Igény esetén kihelyezett formában tartunk HR szakmai képzéseket vállalatok HR szakemberei részére képzéskontrolling, képzés-fejlesztési rendszerek, teljesítménymenedzsment és kapcsolódó rendszerek, valamint HR business partneri készségek fejlesztésének témakörében.

Onestep HR Business Partner Tréning HRBP

Érdekli a közös munka?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
MÉG TÖBBET SZERETNE TUDNI?

Inspiratív hétpercesek

Élményből tapasztalat – Fából Faragott Péter, az Okos Lány és a Tudatosság

2020-03-06 - Csízik Tímea

Akik jól ismernek, tudják rólam, hogy igazán szeretek játszani. Egyik kedvelt elfoglaltságom (a legózáson túl) ...

Részletek »

Milyen témákban és helyzetekben hasznos a business coach?

2019-01-25 - Csízik Tímea

Egy megbízói kérésre nemrég áttekintettem az elmúlt éveket olyan szempontból, hogy mik voltak azok a ...

Részletek »

2in1: Business Coaching „Life” Extrákkal

2019-01-22 - Csízik Tímea

Gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a különbség a business és a life coaching között? Az, ...

Részletek »

Vezetői Coaching – Milyen élmény és mi lesz az eredménye?

2018-08-08 - Csízik Tímea

Az alábbi gyors interjúban néhány kérdés mentén bepillantást nyerhetünk abba, hogy hogyan gondolkodik a coachingról, ...

Részletek »
AZ ÖSSZES BEJEGYZÉST ELOLVASOM »