Keresztfunkcionális csapatfejlesztés

Keresztfunkcionális csapatfejlesztés

Hatalmas lehetőségek és komoly potenciális veszteségek rejtőznek egy nagyvállalaton belül a társterületek közötti együttműködés minőségében. Gyakran tapasztaljuk, hogy a funkcionálisan széttagolt területek közötti kommunikációs félreértések, célütközések, bizalomhiány és egymás munkájának nem ismerete jelentős fennakadásokat, illetve anyagiakban mérhető károkat okoz egy szervezetnek.

Keresztfunkcionális csapatfejlesztő programjaink célja, hogy a társterületek megértsék egymás működési folyamatait, céljait, nehézségeit, valamint megismerjék egymást, mint embert a számítógép/telefon/gyártósor stb. mögött. Ennek érdekében gyakran alkalmazunk közös folyamatvizualizációt. kapcsolódási pontok és forrópontok azonosítását, élőszereplős folyamatszimulációt és más játékos, gyakorlati eszközöket a működés és az emberek mélyebb és sokoldalú megismerésére.

Hisszük és tapasztaljuk, hogy egymás munkájának, céljainak, nehézségeinek és a mindezek közepette felmerülő érzéseinek a megismerése és megértése minden esetben közelebb visz egymáshoz embereket és szervezeti egységeket egyaránt. Az ilyen folyamatfejlesztő alkalmak olyan lépéseket indítanak el a szervezetekben, melyek belső projektek, tisztább és gyorsabb kommunikáció, gyakoribb személyes kontaktok, jó hangulatú folyosói beszélgetések és csökkent stressz-szint formájában a cég belső működésében hosszú távon folytatódnak.

05_keresztfunkcionalis

Érdekli a közös munka?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
MÉG TÖBBET SZERETNE TUDNI?

Inspiratív hétpercesek

Élményből tapasztalat – Fából Faragott Péter, az Okos Lány és a Tudatosság

2020-03-06 - Csízik Tímea

Akik jól ismernek, tudják rólam, hogy igazán szeretek játszani. Egyik kedvelt elfoglaltságom (a legózáson túl) ...

Részletek »

Milyen témákban és helyzetekben hasznos a business coach?

2019-01-25 - Csízik Tímea

Egy megbízói kérésre nemrég áttekintettem az elmúlt éveket olyan szempontból, hogy mik voltak azok a ...

Részletek »

2in1: Business Coaching „Life” Extrákkal

2019-01-22 - Csízik Tímea

Gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a különbség a business és a life coaching között? Az, ...

Részletek »

Vezetői Coaching – Milyen élmény és mi lesz az eredménye?

2018-08-08 - Csízik Tímea

Az alábbi gyors interjúban néhány kérdés mentén bepillantást nyerhetünk abba, hogy hogyan gondolkodik a coachingról, ...

Részletek »
AZ ÖSSZES BEJEGYZÉST ELOLVASOM »