Kik vagyunk?

Ismerje meg a Onestep-et

Kik vagyunk?
Föld és Levegő – Tűz és Víz. Sokfélék vagyunk, de nem mindenfélék: egyéniségünk kulcsszerepet játszik fejlesztői munkánk során. A Onestep kettőnk közös munkájára épül, tevékenységeinkbe szükség esetén – az ügyféllel egyeztetve – vonunk be megbízható külső partnereket. A minőségért így első kézből tudunk felelősséget vállalni. Nem a Onestep az első közös „projektünk”. A párkapcsolat, a házasság és a gyermeknevelés legalább ilyen izgalmas, kihívásokkal és eredményekkel teli élethosszig tartó közös alkotó tevékenységek az életünkben.

Közös szakmánk révén ismerkedtünk meg még az egyetem alatt, és a hosszú évek során együtt elvégzett számtalan izgalmas munka, az elért sikerek és a megtapasztalt kihívások mély értékeken alapuló együttműködést szőttek közöttünk. Munka- és szervezetpszichológusként, HR szakemberként, trénerként és coachként, változásokat inspiráló fejlesztő szakemberként, férfiként és nőként, szülőként és emberként – sok bennünk a közös, és sok a különböző. Ettől vagyunk sokoldalúak, ettől vagyunk egyénileg és együtt is eredményesek.

Mindketten hiszünk a szabad akaratban és az egyéni felelősségben. Abban, hogy mindenki képes a változásra – ha maga dönt úgy és maga tesz érte. Hiszünk abban, hogy ebben a változásban mindenkinek hasznos, ha nincs egyedül. Ha türelmet, megértést és teret, vagy éppen inspirációt, új szempontokat és eszközöket kap segítségül. Hiszünk az értékteremtésben: hogy nem vállalunk el munkát „mindenáron”, mert nekünk is szükségünk van rá, hogy lássuk az értelmét annak, amit csinálunk. Hiszünk a minőségben, és ezt nemcsak szlogenként hangoztatjuk, hanem szigorú belső mérceként alkalmazzuk, hogy csak elsőrangú munkát adunk ki a kezünkből.

És nem utolsósorban hiszünk a közvetlen, barátságos emberi kommunikációban, az őszinte együttműködésben és a humorban. Arról, hogy ezek kapcsán milyen alapelvek mentén dolgozunk, itt olvashat bővebben »

Ismerjen meg minket közelebbről! Olvassa el rövid bemutatkozásunkat, és vessen egy pillantást arra, mit jelent a Onestep „Egy lépés” filozófiája?

kikvagyunk

Lenyűgöző előadásmóddal közvetíti alapos és széleskörű szakmai felkészültségét, így bonyolult témákról is jó hangulatban, élvezetesen beszél.

Kondor Krisztina, humánpolitikai szakértő - MÁV Szolgáltató Központ Zrt.

Sipos Sándor

“Hiszem és tapasztalom, hogy az emberek szeretik az inspiratív és tiszta üzeneteket.”

Ismerje meg jobban Sándort »

Csízik Tímea

“Szeretek formabontó kérdéseket feltenni, és elfogadást adni a formabontó válaszoknak.”

Ismerje meg jobban Tímeát »

Onestep Az "Egy lépés" filozófia

A változás az élő szervezetek természete. Változni szükségszerű és változni előrevivő. És változni nehéz. A nagy ívű, ambiciózus változási célok energiával láthatják el a változási folyamatunkat, elérésük azonban gyakran távolinak, elérhetetlennek tűnhet az itt-és-mostban. Ahhoz, hogy elinduljunk feléjük, furcsamód éppen arra van szükség, hogy a messzi horizontról a lábunk előtt álló méterekre helyezzük át a fókuszt.

Ismerje meg filozófiánkat »

Érdekli a közös munka?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
MÉG TÖBBET SZERETNE TUDNI?

Inspiratív hétpercesek

Élményből tapasztalat – Fából Faragott Péter, az Okos Lány és a Tudatosság

2020-03-06 - Csízik Tímea

Akik jól ismernek, tudják rólam, hogy igazán szeretek játszani. Egyik kedvelt elfoglaltságom (a legózáson túl) ...

Részletek »

Milyen témákban és helyzetekben hasznos a business coach?

2019-01-25 - Csízik Tímea

Egy megbízói kérésre nemrég áttekintettem az elmúlt éveket olyan szempontból, hogy mik voltak azok a ...

Részletek »

2in1: Business Coaching „Life” Extrákkal

2019-01-22 - Csízik Tímea

Gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a különbség a business és a life coaching között? Az, ...

Részletek »

Vezetői Coaching – Milyen élmény és mi lesz az eredménye?

2018-08-08 - Csízik Tímea

Az alábbi gyors interjúban néhány kérdés mentén bepillantást nyerhetünk abba, hogy hogyan gondolkodik a coachingról, ...

Részletek »
AZ ÖSSZES BEJEGYZÉST ELOLVASOM »