Eredményeink

Fontosabb referenciáink

Robert Bosch Automotive Steering Kft. Wittur | Sematic Hungária Zrt. Vitesco Technologies Hungary Kft. ContiTech Magyarország Kft.
 Bitninja Technologies Zrt. Codeyard Kft. Teva Gyógyszergyár Zrt.  KISCHEMICALS Gyártó és Kereskedelmi Kft.
TIGÁZ Zrt. LEGO Manufacturing Kft.  Velux Magyarország Kft.
Sun Pharma - Alkaloida Vegyészeti Gyár Zrt. Johnson Electric Hungary Kft.  TVK Nyrt. Groupama Biztosító Zrt.
 Ecomissio Kft.  Opel Szentgotthárd Kft.  Accor-Pannonia Hotels Zrt.

 

Egy nagyvállalati környezetben elsőre mindenki azt gondolná, hogy az üzleti eredmények elérése érdekében a vezetők szerepe jellemzően “hard skill”-ek kiaknázásáról szól. A valóság jellemzően más, hiszen mindannyian emberek vagyunk és ez teszi egyben nagyszerűvé, de kihívásokkal telivé is a mindennapi munkamenet sikeres elvégzését. A vezetői szerep egyik legnagyobb értéke a kiváló önismeret és a különböző személyiségekből fakadó lehetőségek kiaknázása. Ezek nem triviális kompetenciák, olykor rengeteg munkát, fejlesztést igényelnek. A vezetői fejlesztési programunkban egy üde színfoltként sikerült Timi segítségével az emberi tényezőkben rejlő energiákat feltérképezni és olyan eredményeket elérni, ami végül direkt módon tudott hatni egy egész szervezet hatékonyságára, elkötelezettségére és folyamatos fejlődésére. Az egyéni coaching program egy remek megoldást kínált önismeret, bizalmi kapcsolatok, emberi értékek felismerésére és a pozitív dolgok felerősítésére, mely megerősítette a vezetőket a helyes iránymutatásban. Timi nyitottsága, nyugodtsága és megerősítő hozzáállása remek környezetet teremtett a fejlődési célok eléréséhez. A program számomra nem csak egy lehetőség lett, hanem egy kiválóan alkalmazható módszer, minden vezetői kihívás megoldására.

Makkai Csanád

Makkai CsanádSection Manager – Manufacturing Engineering - National Instruments | NI Hungary

Volt szerencsém Timivel az elmúlt hónapokban két szerepben is, alanyként és megbízóként is együtt dolgoznom. Amikor belevágtunk a coachingba bizonyos mértékű szkepticizmussal ültem le. Amint elkezdtünk beszélgetni a bennem levő fenntartásokat először kíváncsiság, majd nyitottság és bizalom váltotta fel. A találkozók során olyan kérdéseket boncolgattunk amikre kívülről vártam volna válaszokat de magamtól kaptam, és olyan kérdéseket is találtunk, amikre nem számítottam. A coaching nagyszerű eszköz arra, hogy megismerjük a bennünk levő lehetőségeket, megtanuljunk magunkkal beszélgetni, jól kérdezni és célokat meghatározni. Timi (látszólag) a legnagyobb természetességgel és könnyedséggel navigálta a beszélgetéseinket és segített megfogalmazni a gondolatokat. Eddigi pályám során számomra a coaching bizonyult a leghatékonyabb személyes fejlesztési eszköznek.A coachingot, mint eszközt eredetileg a szervezet kulcsembereinek személyes fejlesztésére szerettem volna felhasználni, de ettől többet kaptam. A folyamatban részt vett kollégákon keresztül maga a szervezet is változik. A friss szemlélet, az energia és a lendület terjed. Folytatjuk…

Vágó Tamás

Vágó TamásSite Head, Generic R&D - Teva Pharmaceuticals

Egy számomra nagyon nehéz témával fordultam Timihez, mint coachoz. Timi a végletekig elfogadó és ítélkezésmentes személyiségével olyan teret tud teremteni, hogy az első pillanattól kezdve éreztem, hogy nála jó kezekben vagyok és bátran megnyílhatok. Ezt még az sem zavarta meg, hogy a coaching beszélgetéseink végig online felületen zajlottak. Ahogyan haladtunk az előre egyeztetett célom felé, türelemmel, sokéves rutinnal és óriási tudásbázissal támogatta a felismeréseimet. A coaching alkalmak során nagyon sokat tanultam magamról és az emberek működéséről. A cél elérése mellett olyan dolgokban is fejlődtem, amelyek abban támogatnak, hogy könnyedebben vegyem az életben felmerülő nehézségeket.

Ács Adrienn

Ács AdriennMarketing Manager - Opticnet

Sándor évek óta komoly szerepet játszik vállalatunk készségfejlesztési rendszerének működtetésében. Több készségterületen (pl. időgazdálkodás, kommunikáció, prezentációtechnika, konfliktuskezelés, projektmenedzsment) tart munkatársainknak tréningeket. Rendszeres készségfejlesztő programjaink mellett számos szervezeti egységünk, csapatunk működési eredményességének fejlesztésével is megbíztuk. Szakmai képzésekkel és folyamatfejlesztő workshoppal támogatta a HR üzleti partnerség kialakítását HR szervezetünkben. A képzési rendszerünkbe épített folyamatos elégedettségi felmérések alapján igen jó visszajelzéseket kapunk munkájáról kollégáinktól. A vezetők, akikkel kapcsolatba került, rendszeresen visszahívják csapataikhoz, mert együtt él a szervezettel, és hosszú távú fejlesztési ívekben gondolkodik. Nagyon hasznosnak találjuk, hogy mélyen beleásta magát a vállalat működésébe, felépítésébe, kultúrájába, így tréningjei, workshopjai során mindig konkrétumokról, életszerű példákról és valós helyzetekről tud beszélni a résztvevőkkel. Jó kapcsolatot alakított ki kollégáinkkal, és tudjuk, hogy a megbízásokon túl is mindig számíthatunk rá szakmai kérdéseinkben. Értékeljük lelkesedését és elhivatottságát, hogy a fejlesztésre láthatóan nemcsak munkaként tekint.

Nagy Zsuzsanna

Nagy ZsuzsannaHR vezető - Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Vezetőnek lenni olykor nagyon magányos dolog. A vezetőtől ugyanis azt várják, hogy mindig jó döntéseket hozzon. Holott az üzletben ritkán vannak egyértelmű feketék vagy fehérek, csak különböző szempontok, amik között választani lehet. A felmerülő kérdéseket pedig nehéz bárkivel megbeszélni, hiszen senki más nincs a mi helyünkben. Azoknak ajánlom Timi coaching segítségét, akik meg szeretnék érteni magukat és nyitottak a változtatásra. Timi segít úgy körbejárni kérdéseket, hogy a végén saját magunk tudjuk levonni a megfelelő következtetéseket és meghatározni a szükséges lépéseket. Ez kétségtelenül nem olyan passzív folyamat, mint egy tanácsadót meghallgatni, viszont így nem is objektív igazságokat kapunk, hanem a saját utunkhoz kapjuk meg a saját válaszainkat. Ez pedig felszabadító érzés.

Nagy Barna

Nagy Barnatulajdonos, ügyvezető - Kreatív Vonalak Kft.

Sándor kiváló tréner, és olyan HR szakember, aki minden esetben képes széleskörű szakmai ismereteit a gyakorlat és a felhasználók nyelvére lefordítani. Ezáltal együttműködéseink során mindig testre szabott és valóban alkalmazható megoldásokat javasolt. A vele való közös munka nemcsak gördülékeny, de személyisége miatt gyakran szórakoztató is. Szakmai kvalitásai mellett tehetsége van ahhoz, hogy új ismereteket vagy szemléletmódot adjon át másoknak, szinte észrevétlenül alakítva a munkatársak vagy tréningrésztvevők képességeit és hozzáállását.

Szilágyi Judit

Szilágyi JuditGenerikus K+F igazgató - Teva Gyógyszergyár Zrt.

A Sándorral folytatott közös munkában olyan partnerrel találkoztam, aki nagy hangsúlyt fektet a valódi, magatartásban tartósan megjelenő változások elérésére és fenntartására. Az általa támogatott folyamat (munkatársaim és saját időgazdálkodásom fejlesztése) valós és elérhető célokat tartalmazott. Az együtt töltött idő igazi eredménye az volt, hogy a csapat számos tagja nagyon gyorsan eljutott az Aha!-élménytől a megvalósításig, ami számomra Végre!-élményt jelentett.

Simon Lajos

Simon Lajosmb. HR igazgató - multinacionális autóipari beszállító vállalat

Érdekli a közös munka?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
MÉG TÖBBET SZERETNE TUDNI?

Inspiratív hétpercesek

Élményből tapasztalat – Fából Faragott Péter, az Okos Lány és a Tudatosság

2020-03-06 - Csízik Tímea

Akik jól ismernek, tudják rólam, hogy igazán szeretek játszani. Egyik kedvelt elfoglaltságom (a legózáson túl) ...

Részletek »

Milyen témákban és helyzetekben hasznos a business coach?

2019-01-25 - Csízik Tímea

Egy megbízói kérésre nemrég áttekintettem az elmúlt éveket olyan szempontból, hogy mik voltak azok a ...

Részletek »

2in1: Business Coaching „Life” Extrákkal

2019-01-22 - Csízik Tímea

Gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a különbség a business és a life coaching között? Az, ...

Részletek »

Vezetői Coaching – Milyen élmény és mi lesz az eredménye?

2018-08-08 - Csízik Tímea

Az alábbi gyors interjúban néhány kérdés mentén bepillantást nyerhetünk abba, hogy hogyan gondolkodik a coachingról, ...

Részletek »
AZ ÖSSZES BEJEGYZÉST ELOLVASOM »