Online Coaching

Online Coaching

A coaching online formáját azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik nem tudnak személyesen jelen lenni a coaching alkalmakon, mégis szeretnének egyéni fejlesztésben részt venni.

Maga a coaching folyamat ugyanúgy zajlik, mint a személyes forma esetében, és eredményessége sem marad el a „hagyományos” formáétól.

Az online coaching egyik fő előnye az, hogy az ügyfeleknek nagyobb a szabadsága abban, hogy milyen coach-ot válasszon, hiszen ebben az esetben a fizikai távolság nem akadály. Dolgozhatunk együtt akkor is, ha alapvetően az ország vagy a világ másik táján élünk.

Az online forma egy másik előnye az időtakarékosság. Nem kell utazni a coaching helyszínére, ez nem kerül plusz időbe. Így a coaching csak annyi időt vesz igénybe, amennyi az alkalom tényleges hossza. Természetesen nem tilos magunknak időt adni, hogy ráhangolódjunk az alkalomra.

Mire van szükség az online coachinghoz az ügyfél részéről?

  • egy csendes, nyugodt helyre – ahová félrevonulhat, és várhatóan nem fogják megzavarni a következő 1,5 órában
  • jó internet kapcsolatra – elég gyorsra ahhoz, hogy pl. a Youtube-on videót játsszon le
  • egy videóhívásra alkalmas eszközre – laptop, tablet, okostelefon
  • egy videóhívásra alkalmas szoftverre vagy alkalmazásra – megegyezés szerint, lehet Microsoft Teams, Skype, Zoom, BlueJeans, FaceTime (iOS készülékeken)

Keressen minket bizalommal akár munkahelyén keresztül, akár egyénileg, és dolgozzunk együtt személyes hatékonyságának és vezetői eredményességének serkentésén!

Néhányak véleménye azok közül, akik már kipróbálták a coaching online formáját is:

„Volt szerencsém Timivel személyesen is együttdolgozni, és meglepő élmény volt, hogy mennyire átjött a jelenléte az online coaching alkalmakon is. Szinte az volt az érzésem, hogy tényleg egy szobában vagyunk.”

„Örülök, hogy Timi biztatott, hogy online is működni fog a coachingunk. Én sosem szoktam a kamerát bekapcsolni a konferenciahívásoknál. De a mi beszélgetésünkön olyan jól működött ez a videós forma, hogy én magam is meglepődtem, hogy mennyire el tudtam felejtkezni arról, hogy „csak” online beszélgetünk.”

„Akár választhattam volna a személyes találkozást is, de az időbeli és helyszínbeli rugalmassága miatt inkább az online coaching mellett döntöttem. Így nem okozott gondot például az, ha egy meetingem tovább tartott és személyesen már biztosan nem értem volna oda a coachingra, mert elég volt pár perccel a kezdés előtt bejelentkeznem.”

„Timivel más országban élünk, így ha nincs az online coaching lehetősége, akkor nem is tudtunk volna együtt dolgozni a vezetői fejlődésemen. Így viszont óriási előnye volt ennek a megoldásnak, hogy az anyanyelvemen tudtunk együttgondolkodni. Igazából az, hogy mindez online történt, nem is volt tényező.”
További részletek a business coachingról itt és a Blog kapcsolódó cikkeiben.Milyen témákon szoktunk együtt dolgozni a business coachingban?

ICF Member EMCC logo_200 Az International Coach Federation (ICF) és a European Mentoring & Coaching Council (EMCC) regisztrált tagjaként a professzionálisan képzett coachok nemzetközi közösségéhez tartozom. – Csízik Tímea

 

online business coaching vezetői

 

online coaching business

Érdekli a közös munka?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
MÉG TÖBBET SZERETNE TUDNI?

Inspiratív hétpercesek

Élményből tapasztalat – Fából Faragott Péter, az Okos Lány és a Tudatosság

2020-03-06 - Csízik Tímea

Akik jól ismernek, tudják rólam, hogy igazán szeretek játszani. Egyik kedvelt elfoglaltságom (a legózáson túl) ...

Részletek »

Milyen témákban és helyzetekben hasznos a business coach?

2019-01-25 - Csízik Tímea

Egy megbízói kérésre nemrég áttekintettem az elmúlt éveket olyan szempontból, hogy mik voltak azok a ...

Részletek »

2in1: Business Coaching „Life” Extrákkal

2019-01-22 - Csízik Tímea

Gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a különbség a business és a life coaching között? Az, ...

Részletek »

Vezetői Coaching – Milyen élmény és mi lesz az eredménye?

2018-08-08 - Csízik Tímea

Az alábbi gyors interjúban néhány kérdés mentén bepillantást nyerhetünk abba, hogy hogyan gondolkodik a coachingról, ...

Részletek »
AZ ÖSSZES BEJEGYZÉST ELOLVASOM »