Csapatok működési eredményességének fejlesztése

Csapatok működési eredményességének fejlesztése

Egy csapat élete az ember életéhez hasonlóan a folyamatos változásról szól. Ahhoz, hogy alkalmazkodni tudjon a növekvő üzleti elvárásokhoz, szükség van arra, hogy egy csapat rendszeresen foglalkozzon a saját működésével.

Első lépésben minden esetben segítünk pontosan megfogalmazni, hogy mi lenne az a kimenetel a fejlesztés végén, amivel a csapat és annak vezetője elégedett lenne. Ennek a gondos előkészítésnek az eredménye, hogy nem tartunk „csapatépítést csak úgy”: a jó hangulatban közösen eltöltött idő kétségtelen előnyei mellett programjaink minden esetben előreviszik a csapatot saját működési eredményességének fejlesztésében.

Ez a működésfejlesztés vonatkozhat a jövőkép közös tisztázására, a következő lépések konkretizálására (felelősökkel és határidőkkel), a csapaton belüli emberi kapcsolatok javítására, akár konfliktusok feloldására, várható vagy lezajlott változásokra való felkészülésre vagy akár egy új vezető integrálására. Mivel hiszünk abban, hogy napjaink és a jövő sikeres szervezeteinek kulcsjellemzője az eredményorientált működésmód, minden csapatfejlesztő programunkat ennek a szellemében építünk fel.

A csapattagok így a megfogalmazott célok elérésén túl nemcsak egymást ismerik meg és fogadják el jobban a program eredményeképp, hanem eredményorientált gondolkodásra épülő együttműködő magatartásuk is fejlődik. A csapatfejlesztő alkalmak során leggyakrabban vegyes módszertannal dolgozunk. Céltól függően tréning vagy team coaching alapokra építünk, indoor és outdoor elemekkel, végig erősen gyakorlatorientált módon.

04_csapatok

Érdekli a közös munka?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
MÉG TÖBBET SZERETNE TUDNI?

Inspiratív hétpercesek

Élményből tapasztalat – Fából Faragott Péter, az Okos Lány és a Tudatosság

2020-03-06 - Csízik Tímea

Akik jól ismernek, tudják rólam, hogy igazán szeretek játszani. Egyik kedvelt elfoglaltságom (a legózáson túl) ...

Részletek »

Milyen témákban és helyzetekben hasznos a business coach?

2019-01-25 - Csízik Tímea

Egy megbízói kérésre nemrég áttekintettem az elmúlt éveket olyan szempontból, hogy mik voltak azok a ...

Részletek »

2in1: Business Coaching „Life” Extrákkal

2019-01-22 - Csízik Tímea

Gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a különbség a business és a life coaching között? Az, ...

Részletek »

Vezetői Coaching – Milyen élmény és mi lesz az eredménye?

2018-08-08 - Csízik Tímea

Az alábbi gyors interjúban néhány kérdés mentén bepillantást nyerhetünk abba, hogy hogyan gondolkodik a coachingról, ...

Részletek »
AZ ÖSSZES BEJEGYZÉST ELOLVASOM »