Sipos Sándor vagyok,

emberek és szervezetek fejlesztésével, változások előidézésével és támogatásával foglalkozom. Munkámban sokat építek munka- és szervezetpszichológusi végzettségemre, valamint HR szakemberként, vezetőként és fejlesztő szakemberként multinacionális nagyvállalati közegben szerzett másfél évtizedes tapasztalatomra.

Sípos Sándor

Fejlesztői munkám során széleskörű módszertannal dolgozom, szívemhez legközelebb a vezető- és készségfejlesztő programok, a csapatok működési hatékonyságfejlesztése team coaching eszközökkel, valamint a szervezet- és folyamatfejlesztő projektek állnak. Tapasztalataim az ipar és a szolgáltató szektor legkülönfélébb kultúrájú és méretű vállalataihoz köthetők. Különösen otthonosan mozgok, és szívesen dolgozok ipari, valamint multinacionális nagyvállalati környezetben.

Hiszem és tapasztalom, hogy az emberek szeretik az inspiratív és tiszta üzeneteket az őket közvetlenül érintő, konkrét kérdésekkel kapcsolatban. Szeretek világosan és érdekesen fogalmazni, és arról beszélgetni az emberekkel, ami valóban előreviszi őket. Tapasztalom és tiszteletben tartom, hogy valakivel nem lehet valamiről beszélgetni, ha ő abban a pillanatban épp másról akarna beszélni. Másrészt fontos számomra a struktúra és az előrevivő ív a tréningek, team coachingok vagy más fejlesztési alkalmak során. Fontosnak tartom, hogy adjak az embereknek, és azt is, hogy olyan közeget teremtsek, melyben a résztvevők saját gondolataik tudatosítása révén továbbfejlesztik és gazdagítják mindazt, amit kaptak. Szeretem a humort, a közvetlenséget, szívesen improvizálok, és mindig figyelek arra, hogy megmozgassam a résztvevőket – testileg és lelkileg egyaránt. Hiszek a változás lehetőségében, és abban, hogy a létrejöttében mindannyiunknak – fejlesztőnek és résztvevőnek egyaránt – felelőssége van.

Elemeim: Tűz és Levegő

Hogyan érek el változást? Megmozgatom, inspirálom és gondolkodásra késztetem a csapatot és az embert, akit a felszabaduló energiák révén meghozott döntései a változás irányába indítanak el

Szenvedélyeim:

  • Másokat igazából megnevettetni
  • Társasjáték szabályokat érthetően magyarázni
  • Gondos kerti munka után a fűben elterülni

Kövess a Linkedinen: www.linkedin.com/in/sipossandor

Érdekli a közös munka?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
MÉG TÖBBET SZERETNE TUDNI?

Inspiratív hétpercesek

Élményből tapasztalat – Fából Faragott Péter, az Okos Lány és a Tudatosság

2020-03-06 - Csízik Tímea

Akik jól ismernek, tudják rólam, hogy igazán szeretek játszani. Egyik kedvelt elfoglaltságom (a legózáson túl) ...

Részletek »

Milyen témákban és helyzetekben hasznos a business coach?

2019-01-25 - Csízik Tímea

Egy megbízói kérésre nemrég áttekintettem az elmúlt éveket olyan szempontból, hogy mik voltak azok a ...

Részletek »

2in1: Business Coaching „Life” Extrákkal

2019-01-22 - Csízik Tímea

Gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a különbség a business és a life coaching között? Az, ...

Részletek »

Vezetői Coaching – Milyen élmény és mi lesz az eredménye?

2018-08-08 - Csízik Tímea

Az alábbi gyors interjúban néhány kérdés mentén bepillantást nyerhetünk abba, hogy hogyan gondolkodik a coachingról, ...

Részletek »
AZ ÖSSZES BEJEGYZÉST ELOLVASOM »